Taua ole Poloka Faalua ma Fa'avai Polo Valve i Fa'aaogāga Fa'apisinisi

I le lalolagi o faiga fa'apisinisi, o le saogalemu ma le lelei e sili ona taua. O le poloka faʻalua ma le paʻu polo fesoasoani o se vaega taua lea e taua tele i le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le lelei. O lenei mamanu fou o le valve ua avea ma mea autu i totonu o alamanuia mo lona gafatia e tuʻuina atu le faʻalagolago ma le toomaga, ma avea ai ma meafaigaluega taua i le puipuia o le tafe o le vai ma faʻamautinoa le faʻamaoni o faiga faʻapitoa.

O alavai polo e lua taofi ma toto ua mamanuina faapitoa e maua ai se masini faʻamaufaʻailoga e lua e faʻamavae lelei ai le sua i totonu o le masini. O lenei fa'amaufa'ailoga fa'alua e maua ai se fa'aopoopoga fa'aopoopo o le puipuiga, e fa'aitiitia ai le lamatiaga o le tafe ma lamatiaga e ono tula'i mai. E ala i le fa'aogaina o ni fa'amaufa'ailoga tuto'atasi se lua, o nei va'a e poloka lelei ai le tafe mai o le sua i itu uma e lua, ma maua ai se pa puipui fa'alagolago i so'o se liki po'o le fa'atupuina o le mamafa.

I le faaopoopo atu i le vaega lua poloka, o le toto toto o nei valve e maua ai se saogalemu, faʻasaʻo faʻasaʻolotoina o soʻo se vai maileia poʻo le mamafa i totonu o le masini. O lenei vaega e sili ona taua i le taimi o le tausiga poʻo le tapunia o faʻagasologa ona e mafai ai e le au faʻatautaia ona faʻaitiitia le faʻamalosi o le masini e aunoa ma le lamatiaga o le tafe o le vai poʻo le faʻaalia i mea matautia.

O le faʻaogaina o le faʻagata faʻalua ma le tuʻuina atu o le polo valve e talafeagai mo le tele o faʻaoga i pisinisi eseese. Mai le suauʻu ma le kesi i le gaosiga o vailaʻau, o nei valve o loʻo faʻaogaina i faiga faʻapitoa lea e taua tele ai le saogalemu ma le faʻamaoni. O lo latou gafatia e tu'u ese ai le saogalemu ma alavai e avea ai i latou ma vaega taua i le fa'amautinoaina o le fa'amaoni o paipa, tane ma isi faiga e fa'aogaina ai le suavai.

O se tasi o mea taua o le poloka lua ma alavai polo valve o lona mamanu faʻatusatusa, lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi ma tausia. O lona fausaga fa'afaigofie e fa'amalieina mo fa'aoga avanoa e aunoa ma le fa'aleagaina o le fa'atinoga po'o le fa'amaoni. O lenei mamanu faʻatusatusa e fesoasoani foi i le taugofie o le tau e faʻaitiitia ai le tulagavae atoa ma faʻafaigofie le faʻapipiʻiina.

E le gata i lea, o le malosi o le fausiaina o le lua tapuni ma alavai polo valve e mautinoa ai lona tumau ma le umi o le ola i totonu o siosiomaga tau pisinisi. E fa'ainisinia e fa'asagatau i le mamafa o le mamafa, le vevela o le vevela ma le sua oona, o nei alatoto e fetaui lelei mo tulaga sili ona lu'itau. O lo latou gafatia e faʻamautu le faʻatuatuaina o faʻatinoga i ia tulaga faigata o se faʻamaoniga o lo latou lelei ma le faʻamaoni.

I totonu o le suauʻu ma le kesi alamanuia, lua tapuni ma toto alavala polo e taua tele i le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le faʻamaoni o paipa ma faiga faiga. Ona o le gafatia mo le maualuga o le mamafa ma le maualuga o le vevela o gaioiga, o le manaʻomia mo le faʻalagolagoina o le tuʻuesea ma le mafai gafatia e taua tele. O nei valve e maua ai le faʻamautinoaga talafeagai e pulea lelei ma vavaeeseina le tafe o le vai, faʻaitiitia le lamatiaga o le tafe ma faʻamautinoa le saogalemu o tagata faigaluega ma le siosiomaga.

I totonu o le gaosiga o vailaʻau, o le faʻaogaina o mea mataʻutia ma mea faʻaleagaina e taatele, o lea e taua ai le faʻaogaina o vaʻa polo lua tapuni ma alavai. O le malosi o nei alatoto e maua ai le saogalemu ma le faʻaogaina o galuega e taua tele i le puipuia o le tuʻuina atu o mea oona poʻo mea e mu ma puipuia ai tagata faigaluega ma le siosiomaga o loʻo siomia ai.

I se aotelega, e le mafai ona faʻasili le taua o le tapuni lua ma le tafe toto i totonu o fale gaosi oloa. O lo latou gafatia e tu'uina atu le tu'uto'atasi fa'atuatuaina ma galuega fesoasoani ua avea ai i latou ma vaega taua tele i le fa'amautinoaina o le saogalemu, lelei ma le fa'amaoni o faiga taua. Faatasi ai ma la latou mamanu faʻatusatusa, tumau ma le faʻaogaina, o nei valve o loʻo tumau pea o se meafaigaluega taua i le tele o alamanuia e taua tele ai le saogalemu ma le faʻamaoni.


Taimi meli: Iuni-08-2024